Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο – Δεν βρήκε χρήματα ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο – Δεν βρήκε χρήματα ο δράστης
Φωτογραφία GRTimes.gr

Μια ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (24.2.2022) το μεσημέρι, με τον δράστη να κρατά μαχαίρι και να αρπάζει έναν καπνό για τσιγάρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο δράστης εισέβαλε στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη κρατώντας ένα μαχαίρι και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να της δώσει τα χρήματα της ταμειακής μηχανής. Η ίδια του απάντησε ότι είναι άδεια και ότι τα μόνα λεφτά που υπάρχουν στο κατάστημα τα έχει κοντά στην είσοδο του καταστήματος.

Τότε, ο άνδρας ξεκίνησε να ψάχνει χωρίς να βρει τίποτα ενώ μάλλον πανικοβλήθηκε, επειδή το ψιλικατζίδικο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, και τελικά άρπαξε έναν καπνό για τσιγάρα και τράπηκε σε φυγή.

Όπως περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο GRTimes.gr, η ληστεία έγινε γύρω στις 13:00, όταν ένας άνδρας περίπου 45 ετών, ο οποίος φορούσε φούτερ, μαύρο μάλλινο σκουφάκι και χειρουργική μάσκα, μπούκαρε στο κατάστημα κρατώντας μαχαίρι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δικυκλιστές της Αστυνομίας οι οποίοι πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο άνδρας έφυγε πεζός, ανεβαίνοντας την οδό Αγίου Σπυρίδωνος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις