Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστεία μετά από παράπονα σε ινστιτούτο αισθητικής – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Ληστεία μετά από παράπονα σε ινστιτούτο αισθητικής – Δύο συλλήψεις

Η ληστεία στο ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις…

Η ληστεία στήθηκε με προσοχή και μια υπάλληλος έζησε τον τρόμο στο γραφείο της, μέσα σε ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης ζήτησε πίσω χρήματα για μια υποτιθέμενη θεραπεία της συζύγου του. Όταν η εργαζόμενη αρνήθηκε, εκείνος την έσπρωξε και βούτηξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του και οδήγησαν τα βήματα αστυνομικών, που πολύ γρήγορα πέρασαν χειροπέδες τόσο στον ίδιο, όσο και στη γυναίκα που θεωρείται ηθική αυτουργός της ληστείας.

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε επεισοδιακή ληστεία σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, υπάλληλος της εταιρείας κατήγγειλε στην ανωτέρω Υπηρεσία ότι απογευματινές ώρες της 20-11-2023, άνδρας εισήλθε στην εταιρεία και, κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία μιας 56χρονης, απαίτησε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την απώθησε και αφαίρεσε από τον χώρο του ταμείου μεταλλικό κουτί που περιείχε χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21-11-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν την 56χρονη, η οποία συνελήφθη ως ηθική αυτουργός της ληστείας, ενώ βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, ως δράστης της ληστείας, ο οποίος και παρέδωσε το αφαιρεθέν μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις