Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε ψιλικατζίδικο, ψέκασαν τον υπάλληλο με σπρέι πιπεριού

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε ψιλικατζίδικο, ψέκασαν τον υπάλληλο με σπρέι πιπεριού

Οι κάμερες ασφαλείας στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, κατέγραψαν τη ληστεία και τα δευτερόλεπτα τρόμου που έζησε ο υπάλληλος απέναντι στους δύο δράστες…

Η ληστεία στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται ο εφιάλτης που έζησε ο άτυχος υπάλληλος. Ο άντρας που βρέθηκε απέναντι στους δύο δράστες, που κρατούσαν όπλο και μαχαίρι. Τα χρήματα από το ταμείο κάνου «φτερά» και αμέσως μετά βλέπουμε τον ένα ληστή να «ψεκάζει» τον εργαζόμενο με σπρέι πιπεριού. Παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν και παραμένουν ασύλληπτοι. Με μια ολόκληρη περιοχή να παραμένει ανάστατη από την έξαρση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα.

Η ληστεία με απειλή όπλου σημειώθηκε σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαρτίου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο ένας από τους δύο δράστες σημαδεύει τον υπάλληλο του καταστήματος με όπλο, ζητώντας του να αδειάσει το ταμείο.

Παράλληλα, ο δεύτερος δράστης κρατάει ένα μαχαίρι το οποίο το προτάσσει συνεχώς προς το μέρος του εργαζόμενου του ψιλικατζίδικου, ενώ οι δύο άνδρες χρησιμοποίησαν και σπρέι πιπεριού για να επιβραδύνουν τα αντανακλαστικά του υπαλλήλου ώστε να μην κάνει κάποια απότομη κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα αυτής της εβδομάδας αναμένεται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο, για την πάταξη της μικροεγκληματικότητας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις