Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βιοτεχνία – Ο ιδιοκτήτης τους «πήρε» στο κυνήγι

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βιοτεχνία – Ο ιδιοκτήτης τους «πήρε» στο κυνήγι
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μια ληστεία σε βιοτεχνία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα (1.7.2022) στη Θεσσαλονίκη, με τον ιδιοκτήτη να ακολουθεί τον δράστη και να μπαίνει μέχρι και στο αυτοκίνητο του συνεργού του για να πάρει πίσω τα κλοπιμαία.

Πιο συγκεκριμένα, στις 14:10 ο δράστης της ληστείας μπαίνει μέσα στη βιοτεχνία της Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας λεφτά από το ταμείο, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Οι δυο τους έπαιξαν ξύλο, με αποκορύφωμα το ότι ο ληστής μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και έσερναν τον ιδιοκτήτη για περίπου 5 χιλιόμετρα!

«Μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί, την ώρα που ήμουν πιο κάτω στην αποθήκη, άρπαξε έξι κατοστάρικα τα έβαλε στην τσέπη, πρόλαβα τον είδα, του ζήτησα τον λόγο, προσπάθησα να τον σταματήσω. Του έβαλε ένας πελάτης τρικλοποδιά για να τον σταματήσουμε, τον είχα κεφαλοκλείδωμα, δεν μπόρεσε να φύγει», αποκάλυψε το θύμα της ληστείας στην εκπομπή Live News.

Ήρθε ο συνοδός του με το αυτοκίνητο, πάνω στην πάλη, με χτύπησε στα πλευρά για να μπορέσω, να τον αφήσω και να φύγουνε και με πήραν κατά κάποιον τρόπο μπήκαμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και με ανοιχτές πόρτες διανύσαμε περίπου 5 χλμ. μέχρι το ΤΙΤΑΝ. Τον χτύπησα τον οδηγό για να μπορέσει να σταματήσει, πήρα τα λεφτά και πήδηξα από το αυτοκίνητο εν κνήσει για να μπορέσω να σωθώ».

Το περιστατικό περιέγραψε με παρόμοιο τρόπο και ο πατέρας του επιχειρηματία που βρέθηκε στο σημείο:

«Είναι γύρω στη μία το μεσημέρι. Ο γιος μου με τον πελάτη ήταν πίσω στην αποθήκη και εκείνη την ώρα μπήκε αυτός μέσα στο γραφείο, είδε το ταμείο επάνω και άρχισε να το σκαλίζει, πηρέ τα μετρητά και εκείνη την ώρα μπήκε ο γιος μου μέσα. Ο πελάτης τον είδε την ώρα που έβγαινε, του έβαλε τρικλοποδιά και έπεσε κάτω».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές, οι οποίο δεν έχουν εντοπιστεί.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις