Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο για το ακέφαλο πτώμα στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” – Θλίψη από την αποκάλυψη!

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο για το ακέφαλο πτώμα στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” – Θλίψη από την αποκάλυψη!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων φώτισαν το θρίλερ. Το ακέφαλο πτώμα είχε εντοπιστεί τον περασμένο Ιούνιο, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη…

Σε έναν άνδρα ηλικίας 72 ετών, ο οποίος αγνοείτο από τις 31 Ιανουαρίου, ανήκει τελικά η σορός που είχε εντοπιστεί στις 10 Ιουνίου κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Αυτό προέκυψε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έχει πλέον στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 72χρονος αγνοείτο από τις 31 Ιανουαρίου. Μία ημέρα αργότερα, την 1η Φεβρουαρίου 2019 δηλώθηκε η εξαφάνισή του, ενώ παράλληλα είχε εκδοθεί “Silver Alert” από τη Γραμμή Ζωής.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών.

Το πτώμα ήταν ακέφαλο και έφερε ρούχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr βρέθηκε κατά τη διάρκεια καθαρισμού από ξερά κλαδιά, θάμνους και χορτάρια, σε χώρο πίσω από το Παπαγεωργίου.

Το ότι βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σημείο χωρίς να το έχει αντιληφθεί κάποιος δικαιολογείται λόγω του ότι στο χώρο υπήρχαν θάμνοι και ξερά κλαδιά μεγάλου ύψους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις