Τετάρτη, 19 Ιουν.
27oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος εξανάγκαζαν 22χρονη Βουλγάρα στην πορνεία

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος εξανάγκαζαν 22χρονη Βουλγάρα στην πορνεία

Μια μητέρα μαζί με τον γιο της κατηγορούνται ότι απειλούσαν και ωθούσαν στην πορνεία μια νεαρή γυναίκα 22 ετών στην Θεσσαλονίκη, κρατώντας όλα τα χρήματα που εισέπραττε από τη φρίκη που ζούσε.

Όπως έγινε γνωστό, μια μητέρα και ο γιος της εξωθούσαν στην πορνεία μια 22χρονη στην περιοχή των Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Οι κατηγορούμενοι είναι μια 46χρονη και ο 27χρονος γιος της, υπήκοοι Βουλγαρίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, ενώ η μητέρα κρατείται για διοικητικούς λόγους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της 22χρονης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή Βουλγάρα, οι δράστες την προσέγγισαν στην πατρίδα της και την έπεισαν να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για να εργαστεί δήθεν σε κατάστημα εστίασης της πόλης.

Όταν έφτασε όμως στην Ελλάδα ξεκίνησε ο “εφιάλτης” της, όπως κατήγγειλε, που διήρκεσε για ένα χρόνο, από τις αρχές του 2023 έως τις αρχές του επόμενου έτους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις