Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Με αυτό το καλάσνικοφ «γάζωσαν» το βενζινάδικο του Θέμη Κιουρτζή – «Δεν θα κάνω πίσω»

Θεσσαλονίκη: Με αυτό το καλάσνικοφ «γάζωσαν» το βενζινάδικο του Θέμη Κιουρτζή – «Δεν θα κάνω πίσω»

Μαφιόζικο χτύπημα σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να απομακρύνονται. Πέταξαν αυτό το καλάσνικοφ με το οποίο έβαλαν στο στόχαστρο το πρατήριο υγρών καυσίμων…

Με ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ γάζωσαν το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου του Σωματείου Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», Θέμη Κιουρτζή. Οι άγνωστοι δράστες που τα ξημερώματα έριξαν οκτώ βολές εναντίον του καταστήματος, αμέσως μετά τη μαφιόζικη ενέργεια τους τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το βενζινάδικο πέταξαν το όπλο που χρησιμοποίησαν. Από το όπλο λείπει το κοντάκι, ενώ οι δράστες  φαίνεται να απαλλάχθηκαν από αυτό λίγο μετά το χτύπημα τους προκειμένου να μην έχουν πάνω τους κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.

Το όπλο μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ προκειμένου να γίνει βαλλιστικός έλεγχος αλλά και να “σκαναριστεί” για γενετικό υλικό των δραστών. Σύμφωνα μα πληροφορίες μια από τις κάμερες του καταστήματος φαίνεται να έχει “συλλάβει” τη στιγμή της επίθεσης. 

Στα τζάμια είναι ορατά από το πρωί τα σημάδια από τις σφαίρες. «Γάζωσαν το κατάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κιουρτζή. Αξίζει να σημειώθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που δέχτηκε επίθεση το κατάστημά του.

Σημειώνεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή. Οι δράστες δεν πλησίασαν για να κλέψουν κάτι. Ήθελαν όπως φαίνεται να στείλουν ένα «μήνυμα» με τους πυροβολισμούς και απομακρύνθηανε πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Ευτυχώς από τη μαφιόζικη επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ο κ. Κιουρτζής υπέδειξε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης στο βενζινάδικο του κυκλώματα λαθρεμπορίας και έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ότι και στο παρελθόν έχει γίνει στόχος επίθεσης, ενώ είναι πεπεισμένος ότι τα περιστατικά συνδέονται. «Έχω γίνει στόχος, αν θέλουν να με φάνε ας με φάνε, δεν κάνω πίσω» είπε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις