Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια ο πατριός που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του (pics)

Θεσσαλονίκη: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια ο πατριός που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του (pics)

Ο 47χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί. Ο πατριός αρνείται τα πάντα, την ώρα που οι σε βάρος του καταγγελίες προκαλούν σάλο… 

Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες που τού αποδίδονται. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 18χρονης σήμερα παθούσας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο πατριός της, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Επιπλέον, ανήμερα του Πάσχα, φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος πατριός, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε η νεαρή κοπέλα.

Click4more: Ηράκλειο: Καταγγελίες φρίκης σε σχολείο – «Μαθητής βίασε 13χρονη και άρχισε να διακινεί το επίμαχο βίντεο»

Σε βάρος του 47χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, όπως επίσης για απόπειρα στις ίδιες πράξεις. Χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις