Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Με χτύπησε κι έφυγε», είπε στο newsit.gr ο οδηγός της μηχανής που εγκαταλείφθηκε μετά από τροχαίο

Θεσσαλονίκη: «Με χτύπησε κι έφυγε», είπε στο newsit.gr ο οδηγός της μηχανής που εγκαταλείφθηκε μετά από τροχαίο

Ο 25χρονος οδηγός μηχανής που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και μετά το τροχαίο εγκαταλείφθηκε τραυματισμένος μέσα στο δρόμο από το δρόμο από το δράστη, ο οποίος έγινε καπνός, περιέγραψε στο newsit.gr τις τροματικές στιγμές που έζησε.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου με είδε, με χτύπησε και έφυγε. Δεν σταμάτησε καθόλου. Ευτυχώς παρά το γεγονός ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, είμαι καλά. Έσπασα μόνο το χέρι μου το αριστερό», είπε ο οδηγός της μηχανής για το τροχαίο που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός της μηχανής τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του και επισήμανε ότι ο δράστης του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί.

«Θα μπορούσα να έχω πάθει χειρότερα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα καταφέρει να εντοπίσει σύντομα τον οδηγό του αυτοκινήτου και να τιμωρηθεί. Το σημαντικό είναι πως είμαι καλά», είπε ο 25χρονος.

Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη σε καλή κατάσταση.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου, που προκάλεσε το τροχαίο, αλλά άφησε αβοήθητο τον 25χρονο και εξαφανίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις