Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι έξω από το σχολείο της κόρη μας» λέει η 41χρονη στο newsit.gr

Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι έξω από το σχολείο της κόρη μας» λέει η 41χρονη στο newsit.gr

Σοκάρει νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 41χρονη μητέρα 5 παιδιών που ξυλοκοπήθηκε από τον 47χρονο πρώην σύντροφο της έξω από το σχολείο της κόρης τους στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα μιλάει στο newsit.gr και συγκλονίζει.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής 01/12, όταν η 41χρονη πήγε από το σχολείο της επτάχρονης κόρης της στη Θεσσαλονίκη για να την παραλάβει. Εκεί, σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει η ίδια, την περίμενε ο πρώην σύντροφος της και της όρμηξε χτυπώντας την στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος άσκησε βία σε βάρος της. Η 41χρονη γυναίκα περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και κάναμε ένα παιδάκι μαζί. Στην αρχή ήταν όλα μια χαρά αλλά μόλις γέννησα το παιδί μας ξεκίνησε να με χτυπάει. Ο λόγος είναι ότι έπινε αλκοόλ.

Φοβόμουν και δεν έφευγα από το σπίτι γιατί με απειλούσε και όσες φορές το έκανα είχε τον τρόπο και με έκανε να ξαναγυρίσω και έλεγε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει.

Καθόμουν μαζί του μόνο από φόβο, με έχει χτυπήσει πολλές φορές και πάρα πολύ άσχημα. Ερχόταν σπίτι τα έσπαγε όλα, μας πετούσε τα φαγητά και μας έλεγε ότι δε θα φάμε τίποτα και μας πετούσε έξω από το σπίτι. Όσες φορές πήγα στην αστυνομία για να κάνω μήνυση μου έλεγε ότι θα κάνει και αυτός μήνυση και θα μπω μέσα.

Αποφάσισα να φύγω όταν τράβηξε την μικρή μου από τα μαλλιά, ήταν επτά ετών και μας πέταξε έξω από το σπίτι και μας έβριζε. Εκείνη την ώρα η μικρή μου είπε “μαμά παίρνω το 100 τηλέφωνο” και ήρθε η αστυνομία. Τότε είπα τέλος και δε ξανά γυρνάω.

Μέχρι σήμερα όμως συνεχίζει να με απειλεί. Δε πήγαινα στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν. Με χτυπούσε δυνατά στο κεφάλι. Τώρα μένω στη θεία του πρώην συντρόφου μου και στην κόρη μου. Η θεία του με στηρίζει κι ας είναι ανιψιός της.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε όταν ήρθε την Παρασκευή στο σχολείο και με έσπασε στο ξύλο. Ήταν πιωμένος και καθόταν στο παγκάκι. Σηκώθηκε επάνω, μου έβγαλε την μπλούζα και με χτυπούσε. Ντράπηκα όταν μου έβγαλε την μπλούζα. Με χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με κλώτσησε στα γεννητικά όργανα. Εκείνη την ώρα πάτησα το “κουμπί” που είναι SOS για θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ήρθε η αστυνομία. Με έβριζε άσχημα.

Ευτυχώς το παιδί ήταν ακόμα μέσα στο σχολείο. Φοβήθηκα. Αυτός συνελήφθη, καταδικάστηκε αλλά τον άφησαν ελεύθερο. Ακόμα με απειλεί, μέχρι εχθές το βράδυ. Θέλει να γυρίσω πίσω αλλά δε θέλω. Άρχισα να σηκώνομαι και να ξυπνάω και με απειλεί ότι αν δε γυρίσω θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Είναι για λύπηση έτσι όπως κάνει. Πάντα έπινε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Έχει χτυπήσει και τα παιδιά.
Ζητάω μία δουλειά και ένα σπίτι για να φτιάξω τη ζωή μου, ουσιαστικά είμαι στο δρόμο και εχθές κοιμόμουν στο αυτοκίνητο. Είναι απελπιστικό να μην έχεις ούτε λεφτά, ούτε δουλειά, ούτε σπίτι. Θέλω μία ήρεμη ζωή».

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις