Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μείζον πρόβλημα τα σκουπίδια – Ο Στέλιος Αγγελούδης παίρνει αποφάσεις

Θεσσαλονίκη: Μείζον πρόβλημα τα σκουπίδια – Ο Στέλιος Αγγελούδης παίρνει αποφάσεις

Τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν αρνητικά σχόλια ντόπιων αλλά και επισκεπτών. Ο νέος δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης, χαρακτηρίζει την επίλυση του προβλήματος, ως πρώτη προτεραιότητα…

Οι εικόνες ντροπής στη Θεσσαλονίκη τις φετινές γιορτές, με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν από κάδους, προκάλεσαν διαμαρτυρίες και σχόλια στο διαδίκτυο που πυροδότησαν μια σειρά από αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο νέος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, καλείται να βρει λύσεις και κυρίως ένα σχέδιο ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογες σκηνές στο μέλλον. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το όλο θέμα ως πρώτη προτεραιότητα και για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσει σήμερα μια μεγάλη κλειστή σύσκεψη για αντικείμενο το μείζον ζήτημα της Καθαριότητας. 

Ήδη, χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Αγγελούδης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου. Στη σημερινή σύσκεψη θα εξεταστεί το σχέδιο που έχουν καταστρώσει οι συνεργάτες του κ. Αγγελούδη και το πώς αυτό θα αρχίσει να υλοποιείται προκειμένου να καθαρίσει άμεσα η πόλη. 

«Εκεί πονάει η Θεσσαλονίκη και εκεί έπρεπε να ρίξουμε το βάρος. Δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση», επισήμανε χθες ο κ. Αγγελούδης στο voria.gr, επαναλαμβάνοντας ότι η Καθαριότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκησή του.

Τη μεγάλη μάχη με τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη θα δώσει η νέα διοίκηση με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας Γιώργο Δημαρέλο, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κίρλα και τον πρώην αντιδήμαρχο Θανάση Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει θέση συμβούλου στον νέο δήμαρχο.

Οι τρεις τους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο στις γειτονιές αλλά και στο κέντρο της πόλης, που δέχεται μεγάλο όγκο επισκεπτών οι οποίοι αντικρίζουν τους κάδους απορριμμάτων ξεχειλισμένους από σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δημαρέλος βάρος θα δοθεί και στα ογκώδη ώστε να καθαρίσει άμεσα η πόλη από ντουλάπες, καναπέδες, είδη υγιεινής και μπάζα που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις