Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μέσα στο περίπτερο η Κατερίνα Νοτοπούλου – Τα πειράγματα που προκάλεσαν χαμόγελα – video

Θεσσαλονίκη: Μέσα στο περίπτερο η Κατερίνα Νοτοπούλου – Τα πειράγματα που προκάλεσαν χαμόγελα – video

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μπήκε στο περίπτερο και κάθισε στην καρέκλα. Όταν έγινε αντιληπτή, ο κόσμος που περνούσε από το σημείο, άρχισε να συγκεντρώνεται…

Για λίγο στη θέση του περιπτερά θέλησε να καθίσει η υπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπουλου, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο Γιάννης Μυλόπουλος που την συνόδευε προσποιήθηκε για λίγο τον πελάτη και της ζήτησε μία σοκολάτα. Την ίδια στιγμή ακούστηκε και το σχόλιο «μετά από καθαρίστρια και στο περίπτερο τώρα».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κάθισε για λίγα δευτερόλεπτα μέσα στο περίπτερο και όταν τα “πειράγματα” άρχισαν να πυκνώνουν, σηκώθηκε και βγήκε.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μέσα σε περίπτερο

Να σημειωθεί πως η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνέχισε την βόλτα της και συνομίλησε με περαστικούς και με καταστηματάρχες.

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμμαχος για την κυριακάτικη βόλτα είναι και ο καλός καιρός που επικρατεί.

Πολλοί Θεσσαλονικείς έχουν κατέβει στο κέντρο της πόλης για να κάνουν τα τελευταία τoυς ψώνια, να αγοράσουν δώρα αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς.

Σήμερα τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18.00 το απόγευμα ενώ τα σουπερ μάρκετ μέχρι τις 20.00.

H βόλτα της Κατερίνας Νοτοπούλου

Πηγή: wepost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις