Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Μου σκότωσε το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης 40χρονης οδηγού

Θεσσαλονίκη: «Μου σκότωσε το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης 40χρονης οδηγού

«Λίγη ώρα πριν γίνει το κακό, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα γύριζε σπίτι μετά τη δουλειά», λέει στο newsit.gr η μητέρα της άτυχης 40χρονης οδηγού μηχανής και μητέρας ενός μικρού κοριτσιού, που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης (01.11.2023), όταν οδηγός αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου, με αποτέλεσμα να παρασύρει οχήματα.

Η μητέρα της αδικοχαμένης 40χρονης οδηγού της μηχανής που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη, μιλά στο newsit.gr και συγκλονίζει. «Εμένα το παιδί μου το σκότωσε, μόνο αυτό ξέρω. Μου το σκότωσε αυτός. Αχ το πουλάκι μου, ήταν 40 χρονών και είχε ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών να μεγαλώσει. Πού είναι τώρα το παιδί μου; Δεν έφταιγε σε τίποτα το γιαβρί μου. Μου το σκότωσαν. Λίγη ώρα πριν γίνει το κακό, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα γύριζε σπίτι μετά τη δουλειά. Τώρα, όμως, έφυγε και κανείς δεν μπορεί να μου το φέρει πίσω».

Το θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (01.11.2023), στην οδό Μοναστηρίου μπροστά από τον ΟΣΕ, όταν ο οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας τουλάχιστον δύο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μηχανή, την οποία οδηγούσε η άτυχη 40χρονη γυναίκα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

 

«Δεν κατάλαβε τίποτα, δεν ξέρει πώς έγινε»

«Είπε στην γυναίκα του πως έκανε το δρομολόγιο κανονικά και ξαφνικά ξύπνησε στο νοσοκομείο» αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας του 43χρονου οδηγού, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, τί συνέβη. Και προσθέτει: «ο γιος μου ήταν εξαιρετικός οδηγός και πολύ προσεκτικός. Δούλευε για 14 χρόνια σε αυτή τη θέση και πάντα πρόσεχε. Ήταν ήρεμος οδηγός και ποτέ δεν έτρεχε. Η γυναίκα του μίλησε μαζί του και της είπε πως έκανε το δρομολόγιο κανονικά και ξαφνικά ξύπνησε στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβε τίποτα, δεν ξέρει πώς έγινε. Κάνουν εξετάσεις και θα μάθουμε τι έπαθε. Δεν παραπονιόταν καθόλου, δεν μας είπε ποτέ αν αισθάνεται ενοχλήσεις, αν έχει κάποιο πρόβλημα».

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή τους για το τραγικό δυστύχημα, «εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου. Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις