Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μπάλες, παντεσπάνι και οικοδομικά υλικά στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ – To μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – video

Θεσσαλονίκη: Μπάλες, παντεσπάνι και οικοδομικά υλικά στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ – To μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – video

«Κυριάκο Μητσοτάκη την υγεία άκου και ρώτα τον Αλέξη τι σε περιμένει», αναφέρουν σε ένα από τα συνθήματά τους τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ…

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα κινητοποίηση μελών την ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ξεκίνησαν την πορεία τους από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, κινήθηκαν προς την Εγνατία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να αναρτήσουν πανό στο Βελλίδειο ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στο σημείο δεν τους το επέτρεψαν. Μετά από διαβουλεύσεις τους επετράπη να τοποθετήσουν το πανό στα σκαλιά του Βελλίδειου.

Επίσης, άφησαν δυο μπάλες μπάσκετ για να μιλήσουν με μπασκετικούς όρους στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια ο οποίος είναι γνώστης του αθλήματος, αφού υπήρξε μπασκετμπολίστας.

Με το πανό στέλνουν μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για να μην καταλήξει να γίνει… Αλέξης Τσίπρας, όπως έλεγαν.

«Κυριάκο Μητσοτάκη την υγεία άκου και ρώτα τον Αλέξη τι σε περιμένει», αναφέρουν σε ένα από τα συνθήματά τους τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.

Λίγο αργότερα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ τοποθέτησαν μπασκέτα και οικοδομικά υλικά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παρομοιάσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις στον χώρο της Υγείας στέλνοντας εκ νέου μήνυμα προς τον υπυργό Υγείας. Παράλληλα θέλησαν να δείξουν ότι οι χορηγίες δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σιντριβάνι άφησαν ένα παντεσπάνι στο οποίο γράφουν «τρώμε με χρυσά κουτάλια μισθούς 640 χωρίς ΒΑΕ»…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις