Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε υπόγειο κάδο ανακύκλωσης και μετά έκανε μπάνιο σε συντριβάνι

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε υπόγειο κάδο ανακύκλωσης και μετά έκανε μπάνιο σε συντριβάνι

Τραγελαφικές εικόνες κατέγραψε με το κινητό του ένας πολίτης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας μπήκε μέσα σε έναν υπόγειο κάδο για να κλέψει την ανακύκλωση και στη συνέχεια πλύθηκε στο παρακείμενο συντριβάνι.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο υπόγειο κάδο ανακύκλωσης σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Άθωνος και το βίντεο ανέβηκε άμεσα στα social media, ενώ μεταδόθηκε και από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Αρχικά διακρίνονται δύο άντρες στους υπόγειους κάδους της περιοχής. Ο ένας από αυτούς φορώντας ειδικά γάντια μπαίνει στον βαθύ κάδο και αρχίζει να βγάζει χαρτόκουτες.

Στη συνέχεια ο άντρας που έχει παραμείνει έξω από τον κάδο τον βοηθά να βγει. Αφού βγαίνει από τον κάδο, πηγαίνει στο συντριβάνι της περιοχής για να πλυθεί.

 

Σύμφωνα με το thesstoday, οι υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν από το δήμο Θεσσαλονίκης στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προσπάθειας για αποδοτικότερη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων αλλά και για αναβάθμιση του δημόσιου χώρου. 

Ωστόσο, μέχρι σήμερα άνθρωποι σε ανάγκη βρίσκουν συνέχεια τρόπους να μαζεύουν τα χρήσιμα υλικά της ανακύκλωσης και να τα μεταπωλούν. 

Με πληροφορίες από thesstoday και ΕΡΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις