Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο από σπασμένο αγωγό της ΕΥΑΘ – Βίντεο από τις εργασίες

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο από σπασμένο αγωγό της ΕΥΑΘ – Βίντεο από τις εργασίες

Ισχυρό μποτιλιάρισμα στη Θεσσαλονίκη από τις εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση ζημιάς σε αγωγό της ΕΥΑΘ. Κίνηση που παραπέμπει σε μέρες του χειμώνα…

Εργασίες για την αποκατάσταση αγωγού της ΕΥΑΘ που υπέστη βλάβη βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Το μποτιλιάρισμα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε νωρίς το πρωί, όταν όλοι όσοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές, ξεκίνησαν για τις δουλειές τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μικρό αγωγό που έσπασε το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου του 2023, περίπου στις 23:00 και άμεσα η ΕΥΑΘ προχώρησε σε διακοπή της υδροδότησης στο σημείο, ενώ σημειώνεται ότι επηρεάζονται μόνο τα Πανεπιστήμια.

Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΕΥΑΘ βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και προχωρά σε αποκατάσταση της βλάβης, ωστόσο υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα στο σημείο και χρειάστηκε να συνδράμει η Τροχαία για να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι στις 12.00 το μεσημέρι. Δείτε βίντεο του voria.gr από τις εργασίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις