Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα καταδίωξη διακινητή μεταναστών – Η επεισοδιακή σύλληψη μετά τη σύγκρουση με περιπολικό!

Θεσσαλονίκη: Νέα καταδίωξη διακινητή μεταναστών – Η επεισοδιακή σύλληψη μετά τη σύγκρουση με περιπολικό!

Συνελήφθη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παρανόμως με το όχημά του έξι πρόσφυγες από τη Συρία, ανάμεσά τους και δύο ανήλικους…

Κινούμενος με Ι.Χ. αυτοκίνητο επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ο κατηγορούμενος ως διακινητής έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς στην περιοχή της Βόλβης. Ο εικοσιτετράχρονος, Ιορδανικής καταγωγής, αγνόησε την υπόδειξη των αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης, όπου το όχημα που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε, αφού νωρίτερα προσέκρουσε σε περιπολικό, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Από το εσωτερικό του αυτοκινήτου βγήκαν συνολικά έξι πρόσφυγες, που όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Όπως κατέθεσαν οι ίδιοι, είχαν εισέλθει τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα στη χώρα μας από τον Έβρο και ο προορισμός τους ήταν η Θεσσαλονίκη, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρήματα σε άγνωστα άτομα, τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν σε οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και προσφύγων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις