Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την άγρια ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Περαία

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την άγρια ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Περαία

Οι έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, έριξαν φως στην άγρια ληστεία που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Περαία. Δείτε τι βρέθηκε στο σπίτι ενός εκ των φερόμενων δραστών…

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ατόμου, εμπλεκομένου σε ένοπλη ληστεία, που έγινε σε κοσμηματοπωλείο της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, το 2020, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης.

Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται μαζί με συνεργούς του και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να εισέβαλλαν στο κοσμηματοπωλείο και με χρήση σωματικής βίας και υπό την απειλή όπλων, να αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης χρηματικής αξίας.

Άλλοι συνεργοί τους, που περίμεναν εξωτερικά, πραγματοποίησαν εκφοβιστικούς πυροβολισμούς προκειμένου να αποτρέψουν πιθανή προσέγγιση διερχομένων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο από περιοχή της Καλαμαριάς και μετά την πραγματοποίηση της ληστείας, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, οπότε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Από την οικία του φερόμενου 30χρονου δράστη, κατασχέθηκαν ένα δίκαννο όπλο με κομμένες τις κάνες που ταυτοποιήθηκε ως ένα εκ των δύο όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία και επτά ρολόγια που αναγνωρίστηκαν ως μέρος των κλοπιμαίων.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος άντρας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για υποθέσεις κλοπών. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις