Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον σάτυρο επιβάτη που έκανε άνω – κάτω την πτήση για Αθήνα (video)

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον σάτυρο επιβάτη που έκανε άνω – κάτω την πτήση για Αθήνα (video)

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν σε αεροπλάνο, σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Πρωταγωνιστής ένας διαιτολόγος και πατέρας δύο παιδιών…

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης φέρεται να πήγε στην τουαλέτα και να παρενόχλησε τις αεροσυνοδούς, ενώ κάποιοι λένε πως δεν φορούσε τα ρούχα του. Ο 50χρονος έβαλε στο στόχαστρο μία από τις αεροσυνοδούς, την οποία προσπάθησε να θωπεύσει. Στη συνέχεια όπως ανέφεραν επιβάτες της επίμαχης πτήσης, κάθισε στο κάθισμά του και άρχισε να αυοϊκανοποιείται.

Η αεροσυνοδός μίλησε στον πιλότο του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο επιβάτης, προχώρησε σε χειρονομίες εις βάρος και άλλων αεροσυνοδών, που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους κατέθεσαν επί τρίωρο στο Α.Τ του αεροδρομίου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (06-05-2021), ωστόσο η αεροσυνοδός που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση, δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του επιβάτη.

Την επόμενη μέρα οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν με τον 50χρονο, ο οποίος εξέφρασε την ντροπή του για όσα προκάλεσε κατά την διάρκεια της πτήσης, ζητώντας για πολλοστή φορά συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις