Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη τσαντάκια – Χτύπησε με κλεμμένη μηχανή αλλά τα έκανε μούσκεμα!

Πεύκη

Συνεχίζονται οι συλλήψεις τσαντάκηδων στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά στα χέρια των Αρχών έπεσε ένας 42χρονος…

Νέο περιστατικό με αρπαξή τσάντας στη Θεσσαλονίκη. Ένας 42χρονος ομογενής χθες το μεσημέρι (17-04-2019), στην Ηλιούπολη, κινούμενος με μοτοσικλέτα, προσέγγισε 26χρονη και της άρπαξε τη τσάντα.

Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς  της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή Χαριλάου την εν λόγω μοτοσικλέτα, με την οποία την Τρίτη 16 Απριλίου προέβη σε ακόμη μία περίπτωση κλοπής τσάντας από ανυποψίαστη γυναίκα.

Σημειώνεται πως, πριν από λίγες μέρες, δύο άνδρες έκλεψαν την τσάντα 68χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τότε μάλιστα, την επίθεση κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο με τους τσαντάκηδες

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε το χτύπημα των τσαντάκηδων. Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τους βλέπουμε να έχουν ανέβει στο πεζοδρόμιο με τη μηχανή τους.

Η άτυχη γριούλα που περπατάει μπροστά δεν τους έχει αντιληφθεί. Κοιτάει μια βιτρίνα και τη στιγμή εκείνη, οι τσαντάκηδες επιταχύνουν.

Ο ένας προσπαθεί να βουτήξει την τσάντα της, αλλά η 68χρονη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Τη σέρνουν για 10 μέτρα, αλλά η γυναίκα καταφέρνει να κρατήσει την τσάντα της.

Πηγή: seleo.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις