Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νεαρός χαρακώθηκε με ξυράφι έξω από αστυνομικό τμήμα – Προσοχή σκληρές εικόνες (video)

Θεσσαλονίκη: Νεαρός χαρακώθηκε με ξυράφι έξω από αστυνομικό τμήμα – Προσοχή σκληρές εικόνες (video)

Έβγαλε ξυράφι και αυτοτραυματίστηκε μπροστά σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για δίωξη που εκκρεμεί εναντίον του…

Μία επεισοδιακή διαμαρτυρία ενός 32χρονου από τη Συρία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19-12-2020) στην ανατολική ΘεσσαλονίκηΠερίπου στις 23:00, ο άνδρας μετέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου και άρχισε να φωνάζει και να δημιουργεί ένταση.

Έπειτα εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοτραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το όνομα του 32χρονου Σύρου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων. Ο άνδρας διαμαρτυρόταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα πως διώκεται αδίκως, με τους αστυνομικούς να του ζητούν να ηρεμήσει.

Εκείνος όχι μόνο δεν άκουσε τις παραινέσεις των αστυνομικών, αλλά έβγαλε ένα ξυράφι που έφερε μαζί του και αυτοτραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου κατάφερε να του αποσπάσει το ξυράφι και με τη συνδρομή άλλων αστυνομικών που είχαν σπεύσει στο σημείο, του ζήτησε να παραμείνει ήρεμος μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου. Λίγο αργότερα ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου“.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις