Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός τουρίστας μέσα στη θάλασσα δίπλα σε φίλο του

Θεσσαλονίκη: Νεκρός τουρίστας μέσα στη θάλασσα δίπλα σε φίλο του

Αναστάτωση το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη. Τουρίστας από την Πολωνία ανασύρθηκε νεκρός. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί…

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, όταν στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών εντοπίστηκαν δύο άντρες. Χωρίς τις αισθήσεις του ο ένας απο τους δύο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ήταν γύρω στις 15.00 το μεσημέρι όταν μέσα στη θάλασσα και κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκαν οι δύο άντρες. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και μετά απο επιχείρηση που στήθηκε, κατάφεραν να τους βγάλουν στη στεριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Πολωνούς τουρίστες, 35-40 ετών, που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσαν στη θάλασσα.

Ο ένας είναι καλά στην υγεία του, όμως ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομία, λιμενικό και κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της εθελοντικής ομαδας ΕΘΟΠΑΚ Θερμαικού σε περίπτωση που απαιτούνταν η βοήθεια τους.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις