Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που «έγδυνε» σπίτια – Βολιδοσκοπούν, χτυπούν και φεύγουν

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που «έγδυνε» σπίτια – Βολιδοσκοπούν, χτυπούν και φεύγουν

Το newsit.gr φέρνει στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα «χτυπήματα» της συμμορίας Ρομά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Καταγράφει τη διάρρηξη σπιτιού της περιοχής του Πανοράματος στις 6 Νοεμβρίου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει αυτή τη φορά το newsit.gr, φαίνονται τα μέλη της συμμορίας Ρομά που είχαν ρημάξει την Ανατολική Θεσσαλονίκη, εν δράσει. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους δράστες να περνούν από την περιοχή του Πανοράματος. Φαίνονται να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους έξω από σπίτι. Δύο ή τρεις κακοποιοί πλησιάζουν τον μαντρότοιχο, βλέπουν, όμως, αναμμένα φώτα και αποχωρούν.

Λίγα μέτρα πιο πέρα βάζουν στο στόχαστρο το επόμενο σπίτι. Αυτή τη φορά, οι κουκουλοφόροι διαρρήκτες μπουκάρουν, παίρνουν κοσμήματα αξίας 6.500 ευρώ και φεύγουν με το μαύρο αυτοκίνητο.

Δείτε τους δράστες επί τω έργω, στο νέο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr:

Η δράση τους τερματίστηκε όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 19χρονο, έναν 20χρονο και έναν 24χρονο, ενώ ταυτοποίησαν κι έναν 18χρονο.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου, οι συγκεκριμένοι κακοποιοί διέπραξαν 23 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες στις περιοχές Πανόραμα, Πυλαία, Θέρμη, Ωραιόκαστρο και Νεάπολη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις