Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύτριες χορεύουν σε νοσοκομείο το «χτυπάει η καρδιά μου δυνατά» και γίνονται viral

Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύτριες χορεύουν σε νοσοκομείο το «χτυπάει η καρδιά μου δυνατά» και γίνονται viral

Ο κορονοϊός έχει κάνει μαύρη την καθημερινότητά τους, στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου εργάζονται, αλλά οι ίδιες βρίσκουν τρόπους για να χαλαρώσουν. Το «χιτ» του τελευταίου διαστήματος, τους έδωσε όπως φαίνεται το έναυσμα και το βίντεο με το τραγούδι και τον χορό που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι απολαυστικό.

Οι νοσηλεύτριες σε νοσοκομείο της πόλης, σε πείσμα των μαύρων καιρών της πανδημίας, λικνίστηκαν στο ρυθμό του τραγουδιού «χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα-τα-τα» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, γνωστού και ως «Πίτσι» από το House of Fame, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Σε ένα από τα διαλείμματα της δουλειάς τους, οι 4 νοσηλεύτριες με τις στολές για τον κορονοϊό παίρνουν θέση απέναντι από το κινητό τηλέφωνο και για λίγα δευτερόλεπτα διασκεδάζουν. Χαλαρώνουν με τις σκηνές να καταγράφονται και πολύ γρήγορα να ξεκινούν το ταξίδι τους, στα social media.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει καταφέρει να κερδίσει χιλιάδες φαν στο TikTok και αποτελεί το βασικό μουσικό θέμα καθημερινά σε νέα βίντεο που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις