Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος ράπερ που έκανε τις ληστείες αντιμετωπίζει «σοβαρά θέματα ψυχιατρικής φύσης», λέει ο δικηγόρος του

Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος ράπερ που έκανε τις ληστείες αντιμετωπίζει «σοβαρά θέματα ψυχιατρικής φύσης», λέει ο δικηγόρος του

Μετά την σύλληψη του 23χρονου ράπερ, ο οποίος με απειλή μαύρου αεροβόλου πιστολιού έκανε 8 ληστείες συνολικά στην Θεσσαλονίκη, μέσα σε δύο ώρες, χτες (13.12.2022), ο δικηγόρος του μίλησε για την κατάσταση του νεαρού και για τα θέματα εξάρτησης που αντιμετωπίζει.

Ο δικηγόρος του ράπερ που έκανε οκτώ ληστείες στην Θεσσαλονίκη, Θοδωρής Καραγιάννης, δήλωσε πως: «Ο 23χρονος ζητάει συγγνώμη από τα θύματα. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα ψυχιατρικής φύσης και εξάρτησης. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί τη σημασία των πράξεων του. Η ίδια η οικογένεια του ζητάει τον περιορισμό του αλλά με την κατάλληλη ιατρική φροντίδα».

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Η εισαγγελέας πρωτοδικών του απήγγειλε κατηγορία για ληστεία κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία. Ο ράπερ πήρε προθεσμία για την Παρασκευή.

Ο δράστης την ώρα των ληστειών:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις