Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ο ίδιος γιατρός σκότωσε και τον αδερφό μου» – Νεα καταγγελία μετά τον θάνατο της 14χρονης

Θεσσαλονίκη: «Ο ίδιος γιατρός σκότωσε και τον αδερφό μου» – Νεα καταγγελία μετά τον θάνατο της 14χρονης
Ο Φώτης Σινιώρης που έκανε την καταγγελία - ΦΩΤΟ από T LIVE

Η νέα καταγγελία για τον γιατρό που χειρούργησε και πλέον κατηγορείται για τον θάνατο της 14χρονης προκαλεί αίσθηση στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ο αδερφός του 24χρονου που πέθανε, μιλάει στο newsit.gr και ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία…

Ο θάνατος της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη, έξυσε μια πληγή που παραμένει μέσα του, πάντα ανοιχτή. Ο Φώτης Σινιώρης καταγγέλλει στο newsit.gr, ότι ο ίδιος γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού, ήταν εκείνος που είχε κάνει την ίδια εγχείρηση στον 24χρονο αδερφό του, που λίγες μέρες μετά πέθανε, όπως και η άτυχη μαθήτρια.

«Με τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση, καταλάβαμε οτι πρόκειται για τον ίδιο γιατρό. Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα αυτός ο άνθρωπος χειρουργεί. Δεν γίνεται ένας δολοφόνος να παίρνει όπλο να σκοτώνει και να μπαίνει φυλακή και ένας άλλος που παίρνει όπλο, όπως ο γιατρός τα εργαλεία του, να συνεχίζει να δουλεύει ανενόχλητος» λέει στο newsit.gr, ο αδερφός του 24χρονου και συνεχίζει:

«Και δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα τον κρατάει η κλινική. Ο αδελφός μου έκανε στην ηλικία των 24 ετών, ακριβώς την ίδια επέμβαση. Γαστρικό δακτύλιο. Πριν 4 χρόνια έγινε. Ο γιατρός μας επιβεβαίωνε οτι θα έχει 100% επιτυχία η επέμβαση αλλά έγινε ακριβώς το ίδιο με το κορίτσι. Αισθάνθηκε αφορητους πόνους και του έδινε απλά φάρμακα. Φαίνεται σαν να είχε απαξιώσει τελείως το πρόβλημα. Κι εμείς χάσαμε τον ανθρωπό μας.»

«Δεν ξερω τι πρέπει να γίνει αλλά πρέπει να αυστηροποιηθούν οι νόμοι σε αυτές τις περιπτώσεις. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του 14χρονου κοριτσιού. Δεν γίνεται να βάζει ένα τόσο μικρό κορίτσι στο χειρουργείο. Έπρεπε να της πει προσπάθησε κι άλλο μόνη σου να αδυνατίσεις κι όταν ενηλικιωνόταν να το ξανασυζητούσαν. Ειλικρινά κάτι πρέπει να γίνει. Θα χαθούν κι άλλες ζωές.» 

Click4more: Θεσσαλονίκη: «Πονάει η ψυχή μου» – Ο πατέρας της 14χρονης βγάζει από μέσα του σκέψεις βασανιστικές

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 24χρονου επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια επί εδάφους περιτονίτιδας. Οι πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια, ανέφεραν ότι ο νεαρός «μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου υπέστη ενδοπεριτοναϊκή μόλυνση από μικροβιακό παράγοντα» την οποία δεν διέγνωσαν έγκαιρα οι γιατροί με αποτέλεσμα να υπάρξει δραματική καθυστέρηση στην αντιμετώπισή της που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 24χρονου.

Μέσα στον πόνο του ο κ. Σινιώρης βρήκε τη δύναμη να προσφύγει νομικά κατά των υπευθύνων γιατρών. «Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι έχασα τον αδερφό μου τόσο άδικα. Ήθελα να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το χαμό του. Παλέψαμε πολύ μαζί με τον δικηγόρο μου και τελικά το δικαστήριο στο οποίο παραπέμπεται ο γιατρός καθώς και ένας νοσοκομειακός γιατρός έχει προσδιορισθεί για το φθινόπωρο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις