Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης απάντησε στον Κασιδιάρη για τα τσίπουρα – Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη Χρυσή Αυγή

Τα… τσίπουρα και τους χαρακτηρισμούς της Χρυσής Αυγής για το πρόσωπό του σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Γιάννης Μπουτάρης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών με τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων και των εκλογικών συνδυασμών, που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι ο ίδιος διαφωνεί με τον αποκλεισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή έχω πιει και καμιά 15αριά τσίπουρα πριν έρθω εδώ, όπως λέει ο κος Κασιδιάρης, πιστεύω ότι οποιοσδήποτε αποκλεισμός από αυτό που λέει ο νόμος, δεν το κάνουμε, αλλά ο χαρακτηρισμός ότι η Χρυσή Αυγή είναι καρκίνωμα πρέπει να υπάρχει. Με τη συμπεριφορά τους θα δείξουν αν είναι μέρος της κοινωνίας ή μέρος του ζωικού βασιλείου».

Όσον αφορά στον τηλεοπτικό χρόνο, οι εκπρόσωποι των κομμάτων με κοινή τους απόφαση, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την πρόσκληση εκπροσώπων και στελεχών της Χρυσής Αυγής σε πάνελ εκπομπών, πρόταση, η οποία θα έρθει προς έγκριση στην ειδική συνεδρίαση της Δευτέρας.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε