Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο παππούς ήταν πολύ σκληρό καρύδι – Οι τσαντάκηδες έκαναν τη χειρότερη επιλογή

Οι τσαντάκηδες είδαν τον παππού να προχωράει στη Θεσσαλονίκη και πίστεψαν πως είχαν βρει το κατάλληλο θύμα…

Έκαναν λάθος και το κατάλαβαν στην πορεία. Ο παππούς στη Θεσσαλονίκη, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν για τους τσαντάκηδες στην Καλαμαριά. Οι επίδοξοι ληστές τον πλησίασαν, τράβηξαν την τσάντα που κρατούσε, τον χτύπησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το χειρότερο για τους δράστες είναι πως ο ηλικιωμένος αντέδρασε με αποτέλεσμα να φτάσουν ταχύτατα στην περιοχή αστυνομικοί.

Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ» και η επιστάμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στη σύλληψη 32χρονου Αλβανού και στην εξιχνίαση απόπειρας ληστείας αλλά και δύο περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων συνελήφθη ο προαναφερόμενος, καθώς μεσημβρινές ώρες χθες (21-02-2022) στην περιοχή της Καλαμαριάς, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλησίασε ηλικιωμένο και αποπειράθηκε αρχικά να αφαιρέσει από την κατοχή του, ένα τσαντάκι, ενώ όταν ο τελευταίος αντέδρασε, ο συλληφθείς άσκησε βία σε βάρος του χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε και τράπηκε σε φυγή.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με συνεργό του, περί τις αρχές του ίδιου μήνα προέβησαν σε δύο αρπαγές τσαντών στις περιοχές Πανοράματος και Χαριλάου, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις