Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά – «Κλαίει και ρωτάει για το δάχτυλό της»

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά – «Κλαίει και ρωτάει για το δάχτυλό της»

Θετική η εικόνα της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, λέει ο πατέρας της μικρής. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον Δημήτρη Χατζηαθανασίου, «κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της»!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δαχτύλου της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, θα φανεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες.

Ο πατέρας της άτυχης μικρής πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάκτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Πάντως, τα μέχρι τώρα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή (01.05.2022), σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου, είναι αισιόδοξα, σημειώνει το GRTimes.gr.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, η κόρη του θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Σε τραγική κατάσταση παιδικές χαρές της πόλης – Διαλυμένες και επικίνδυνες

Επίσης, θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματά της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, ούτως ώστε να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί κλαίει συνέχεια και ζητάει διαρκώς για το δάκτυλό της.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις:

Σχολιάζοντας τους ελέγχους που άρχισε σε όλες τις παιδικές χαρές ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο πατέρας επισήμανε ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν συμβεί το ατύχημα.

Τέλος, υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ήταν ασφαλείς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις