Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας του 5χρονου που πέθανε από τζαμαρία στο newsit.gr – «Χάσαμε το παιδί από τη μια στιγμή στην άλλη»

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας του 5χρονου που πέθανε από τζαμαρία στο newsit.gr – «Χάσαμε το παιδί από τη μια στιγμή στην άλλη»

«Χάσαμε το παιδί μας από τη μια στιγμή στην άλλη», λέει στο newsit.gr o πατέρας του 5χρονου αγοριού που με το αυτοκινητάκι του έπεσε πάνω σε τζαμαρία παραπήγματος στον οικισμό τσιγγάνων που έμενε στην περιοχή Τσαΐρια, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το παιδάκι φαίνεται να έχασε την ζωή του από το τζάμια που έπεσαν πάνω στο κορμάκι του. «Το παιδάκι μου έπαιζε με το αυτοκινητάκι του, έκανε βόλτες. Ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει και χαιρόταν πολύ. Έτσι όπως έπαιζε, έπεσε πάνω στη τζαμαρία και αυτή έγινε κομμάτια. Μπήκαν τα γυαλιά στα δεξιά πλευρά του παιδιού μου» λέει στο newsit.gr o πατέρας του 5χρονου από τη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Ταραχτήκαμε όλοι, τρομάξαμε. Πήγαμε το παιδί με το αγροτικό στο κέντρο υγείας. Εκεί μας είπαν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και αν το προλάβουμε. Όπως δυστυχώς έγινε, δεν το προλάβαμε. Είμαστε πολύ χάλια τώρα, έχουμε χάσει το παιδάκι μας από τη μια στιγμή στην άλλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί, αρχικά μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο Κέντρο Υγείας Θέρμης, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Οι γιατροί εκεί έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.

Η οικογένεια έχει τρία παιδιά και αυτό δεν είναι το μόνο τραγικό χτύπημα της μοίρας που έχουν βιώσει. Το 2019, ο πατέρας είχε το 6χρονο παιδί του μαζί του πάνω σε αγροτικό όχημα. Το παιδί έπεσε στο πίσω μέρος και χωρίς να το αντιληφθεί ο πατέρας, το πάτησε με την πίσω ρόδα.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις