Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο συναγερμός και οι κουρτίνες κίνησης δεν έσωσαν το γνωστό πολυκατάστημα! Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Ο συναγερμός και οι κουρτίνες κίνησης δεν έσωσαν το γνωστό πολυκατάστημα! Βίντεο ντοκουμέντο

Στο έλεος διαρρηκτών έχει πέσει τα τελευταία χρόνια πολυκατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη. Μόνον φέτος, οι θρασύτατοι δράστες έχουν χτυπήσει το πολυκατάστημα τέσσερις φορές, η τελευταία εκ των οποίων πριν από πέντε ημέρες, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το voria.gr, τουλάχιστον πέντε άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, σταματούν με ΙΧ όχημα μπροστά στο πολυκατάστημα. Με φακούς και σύνεργα, ανοίγουν το πολυκατάστημα και καταφέρνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αποσπάσουν γεωργικά εργαλεία αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Αμέσως μετά εξαφανίζονται με τη λεία τους. Οι ιδιοκτήτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις συνεχόμενες διαρρήξεις, ιδίως από τη στιγμή που το πολυκατάστημα διαθέτει συναγερμό, γκαραζόπορτες με ενισχυμένο γυαλί, κουρτίνες κίνησης, κάμερες, καθώς και μπάρες στη βιτρίνα του.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για σημείο με μηδενικό φωτισμό, παρότι παράδρομος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών και ουσιαστικά είσοδος της πόλης από τη δυτική της πλευρά. Δείτε το βίντεο με το τελευταίο χτύπημα…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις