Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ ήταν σκέτη μαφία – Άφωνος ο ιδιοκτήτης από τις αποκαλύψεις!

Θεσσαλονίκη: Ο υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ ήταν σκέτη μαφία – Άφωνος ο ιδιοκτήτης από τις αποκαλύψεις!

Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο πρακτορείου του ΟΠΑΠ. Ο ευγενικός με τους πελάτες υπάλληλος, βρέθηκε άσχημα μπλεγμένος…

Ληστεία σε βάρος του σκηνοθέτησε ένας 25χρονος υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει. Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, οι αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 25χρονο αλλοδαπό. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, άσκοπης κινητοποίησης Αρχής και υπεξαίρεσης.

Η αποκάλυψη της σκηνοθετημένης ληστείας

Όλα συνέβησαν προχθές το βράδυ. Ο 25χρονος κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος δράστης μπούκαρε στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διαφεύγοντας στη συνέχεια με συνεργό, που τον περίμενε απέξω.

Τελικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος κατήγγειλε ψευδώς το προαναφερόμενο περιστατικό, προκειμένου να δικαιολογήσει χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 5.500 ευρώ το οποίο διέθεσε σε τυχερό παιχνίδι χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο, ενώ επιπλέον, προέκυψε ότι υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.910 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης μετά την ομολογία του στους αστυνομικούς. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου φέρεται να είπε πως στο παρελθόν ο υπάλληλος δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του…

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις