Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου στρίβει τσιγάρο ενώ οδηγεί – Η απάντηση του ΟΑΣΘ για το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου στρίβει τσιγάρο ενώ οδηγεί – Η απάντηση του ΟΑΣΘ για το βίντεο

Το λεωφορείο κινείται στη Θεσσαλονίκη και ο οδηγός σε βίντεο φαίνεται να στρίβει τσιγάρο. Οι εικόνες έγιναν ταχύτατα viral στο TikTok και όχι μόνο…

Οι εικόνες είναι απαράδεκτες και δείχνουν το μέγεθος της ασυνειδησίας ορισμένων. Οδηγός στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να στρίψει ένα τσιγάρο στο τιμόνι, την ώρα που το λεωφορείο κινείται. Κάποιος από τους επιβάτες τον καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο και ανεβάζει τις εικόνες στο TikTok. Για το όλο θέμα γίνεται έρευνα στον ΟΑΣΘ, με πηγές να αναφέρουν πως ακόμα δεν έχει προκύψει πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του οργανισμού.

Ο χρήστης της πλατφόρμας που ανέβασε το βίντεο ανέφερε ότι πρόκειται για οδηγό της γραμμής 23 “Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός – Συκιές” του ΟΑΣΘ.

Πηγές από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αναφέρουν στο thestival.gr ότι από το επίμαχο βίντεο δεν προκύπτει ότι είναι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα, τονίζουν ότι ουδέποτε υπήρξε σχετική καταγγελία στον Οργανισμό. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι οδηγοί του ΟΑΣΘ είναι ενήμεροι για τους κανονισμούς και ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εν ώρα οδήγησης.

@ross_dozel._ ο,τι ειναι τωρα #skg #foryoupage #mpesfypgamw ♬ original sound – audios 💌

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις