Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής τρέχει με 100 χωρίς κράνος και μιλάει στο τηλέφωνο ενώ βρέχει

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής τρέχει με 100 χωρίς κράνος και μιλάει στο τηλέφωνο ενώ βρέχει

Ρεσιτάλ ασυνειδησίας στη Θεσσαλονίκη που καταγράφεται σε βίντεο. Ο οδηγός μηχανής τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Περιφερειακή και παίζει τη ζωή του κορώνα – γράμματα…

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη προκαλούν αίσθηση. Νεαρός οδηγός μηχανής τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς να φοράει κράνος και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Την ώρα εκείνη στην Περιφερειακή που βρισκόταν αλλά και σε ολόκληρη την πόλη έπεφτε βροχή και οι οδηγοί έπρεπε να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί. Για τον ίδιο όμως προτεραιότητα είχε η συνομιλία στο κινητό και το να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον τελικό του προορισμό.

Το βίντεο που μετέδωσε το πρωί η ΕΡΤ ανέβηκε στο διαδίκτυο και γίνεται viral. «Ένας οδηγός στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης έκανε ό,τι μπορούσε για να παραβιάσει όλους τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας καθώς οδηγούσε και χωρίς κράνος αλλά και μιλώντας στο κινητό» ανέφερε στην εισαγωγή της, η ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης.

Τα εγκληματικά λάθη οδηγών συνεχίζονται και αυτές οι εικόνες εξηγούν γιατί κάθε χρόνο η Ελλάδα θρηνεί τον πληθυσμό ενός μικρού χωριού που χάνεται στην άσφαλτο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις