Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι αγκαλιές τους δεν ήταν ποτέ αθώες – Στο φως το ένοχο μυστικό των τριών γυναικών

Θεσσαλονίκη: Οι αγκαλιές τους δεν ήταν  ποτέ αθώες – Στο φως το ένοχο μυστικό των τριών γυναικών

Η Θεσσαλονίκη, ήταν η πόλη που είχαν στήσει από τις αρχές του χρόνου, το σχέδιό τους. Αυτό που ακολουθούσαν κατά γράμμα…

Τρεις γυναίκες, ηλικίας 26, 26 και 45 ετών, ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης, οι οποίες κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιανουαρίου 2022 έως τέλη Απριλίου 2022 σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, προσέγγιζαν ηλικιωμένους και προσποιούμενες δήθεν γνωριμία τους, αφαιρούσαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκαν ακόμη τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, στις δύο εκ των οποίων ταυτοποιήθηκε ως δράστις μία εκ των ανωτέρω και οι άλλες δύο, σε μία περίπτωση η καθεμία. Πρόκειται για τη μία από τις περιπτώσεις εξιχνίασης ληστειών και κλοπών, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης–Συκεών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου, καθώς, όπως προέκυψε περί τα τέλη του προηγούμενου μήνα, εισήλθε δύο φορές σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Συκιές και, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ και (20) συσκευασίες καπνικών ειδών από τις προθήκες του καταστήματος.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις