Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι αγορές των επτά ευρώ που πρόδωσαν τον βιαστή

Θεσσαλονίκη: Οι αγορές των επτά ευρώ που πρόδωσαν τον βιαστή

Ένας 21χρονος άντρας από το Πακιστάν που κατηγορήθηκε για βιασμό και ληστεία 20χρονης στη Θεσσαλονίκη, προφυλακίστηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ήταν ξημερώματα της 11ης Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, όταν, όπως καταγγέλλει η 20χρονη κοπέλα, ο 21χρονος τη σταμάτησε στη μέση του δρόμου και ενεργώντας με πρόθεση και με άσκηση σωματικής βίας, την κακοποίησε σεξουαλικά και τη λήστεψε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο το ξημέρωμα στις 05:15, ενώ η 20χρονη περπατούσε στην αρχή της οδού Γεωργίου Βιζυηνού, αντιλήφθηκε κάποιον άγνωστο να την πλησιάζει από πίσω.

Αυτός φέρεται να έβαλε το χέρι του στο στόμα της κοπέλας και της είπε να μη μιλήσει. Παράλληλα προσπαθούσε να τραβήξει από τα χέρια της το κινητό της. Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της τη δύναμη. Φώναξε αμέσως βοήθεια.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική περιγραφή 

Σύμφωνα με την 20χρονη, ο δράστης την έριξε κάτω και την κλωτσούσε. Στη συνέχεια φέρεται να την πήρε από τον δρόμο και να την έσυρε σε ένα παρτέρι. Άρπαξε την κοπέλα από τα μαλλιά της και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στο χώμα.

Όπως ανέφερε η 20χρονη σε αστυνομικές και δικαστικές αρχές, συνέχισε να την κλωτσάει και την χτυπούσε στο σώμα και έβαλε με βία το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της, καθώς της ανέβασε το φόρεμα που φορούσε. Η κοπέλα φώναξε βοήθεια.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα, άρχισε να τη φιλάει στο στόμα, καθώς ξεκούμπωνε το παντελόνι του. Η κοπέλα αντιστεκόταν, ο 21χρονος προσπάθησε να προχωρήσει κι άλλο σε σεξουαλική ενέργεια, όμως λόγω της αντίστασης που έφερε η κοπέλα, δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κοπέλα στις Αρχές, φάνηκαν φώτα αυτοκινήτου στο δρόμο. Ο 21χρονος φαίνεται πως τρόμαξε και άρπαξε την τσάντα της που περιείχε μέσα τα ακουστικά της, το κινητό της τηλέφωνο, την τραπεζική της κάρτα αξίας 900 ευρώ και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Μαζί πήρε και μια ακόμα τσάντα της κοπέλας με παπούτσια και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Μάλιστα διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος πραγματοποίησε και συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της κοπέλας.

Θεσσαλονίκη: H μοιραία αγορά του ληστή – βιαστή

Την ίδια μέρα στις 21:50 αφαίρεσε με αγορές που έκανε το ποσό των 4 ευρώ και 4 λεπτά αργότερα άλλα 3,20 ευρώ σε άλλο κατάστημα. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε στο κατάστημα πρόδωσε το δράστη, καθώς οι εικόνες που κατέγραψε αποτύπωναν καθαρά τον άνδρα που επιτέθηκε στην κοπέλα. Όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν το οπτικό υλικό τότε η 20χρονη τον αναγνώρισε. Οι αστυνομικοί πριν λίγες ημέρες συνέλαβαν το δράστη και προχθές (01.09.2021) μετά από τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε στις φυλακές.

Τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου μόλις ο 21χρονος εξαφανίστηκε, η κοπέλα σταμάτησε ένα ταξί και ενημέρωσε τον οδηγό για όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα λεπτά και την οδήγησε στην αστυνομία. Η 20χρονη αναφέρει πως από το περιστατικό τραυματίστηκε στο κεφάλι και στον γλουτό, ενώ από σοκ που υπέστη παθαίνει κρίσεις πανικού, όπως η ίδια αναφέρει, και τις νύχτες ακόμα δεν μπορεί να ηρεμήσει και να ξεχάσει τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον κ. Ελευθέριο Κλιάνη, τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπεράσπιση του 21χρονου και αναφέρει: «Ο εντολέας μου αρνείται ολοκληρωτικά τις αποδιδόμενες εις βάρος του πράξεις, καθώς όπως δηλώνει, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα δεν βρισκόταν στη συγκεκριμένη περιοχή, ούτε φυσικά επιτέθηκε στο θύμα. Μοναδική του εμπλοκή με την υπόθεση ήταν ότι χρησιμοποίησε την κάρτα συναλλαγών του θύματος, την οποία, κατά δήλωση του, έλαβε από άνδρα ρομά στην περιοχή του Δενδροποτάμου».

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις