Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι εξηγήσεις του δημάρχου Νεάπολης για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την άποψη ότι οδηγείται στη δικαιοσύνη για την απόφασή του να προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο…

το συμφέρον του δήμου εξέφρασε ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, σε γραπτή δήλωσή του με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, σχετικά με έργο σχολικής στέγης που επρόκειτο να κατασκευαστεί μέσω ΕΣΠΑ. Όπως ανέφερε, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, υλοποιώντας το δημοτικό πρόγραμμα σχολικής στέγης, ενέταξε την κατασκευή ενός πολυθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου στο ΕΣΠΑ.

“Η αδυναμία, όμως, της εργολήπτριας εταιρίας να ολοκληρώσει το έργο και η αμετακίνητη θέση της διοίκησης του δήμου να προασπίσει το δημόσιο και το δημοτικό συμφέρον οδήγησε στη νομιμότατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος”, υπογράμμισε ο κ. Δανιηλίδης.

“Δεν φοβόμαστε και δεν το βάζουμε κάτω. Θα αποδείξουμε πως μπροστά στο συμφέρον της κοινωνίας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο κανένα εργολαβικό συμφέρον. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι πως θα βγούμε νικητές για ακόμη μια φορά. Εξάλλου, όταν έχεις μαζί σου το δίκαιο και την αλήθεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα”, πρόσθεσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε