Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι κρίσιμες μέρες της αγοράς – Σε τι ελπίζουν οι καταστηματάρχες…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την εκτίμηση πως ένα αρκετά σημαντικό τμήμα του κοινωνικού μερίσματος, που θα λάβουν οι συνταξιούχοι θα κατευθυνθεί στην αγορά, διατύπωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου…

Αθηνών, Νίκος Κογιουμτσής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, “Πρακτορείο 104,9 FM”. “Όσο οδηγούμαστε προς την κορύφωση των εορτών πιστεύω πως θα τονωθεί η κίνηση” σημείωσε ο κ. Κογιουμτσής, εκτιμώντας πως ένα μέρος των χρημάτων που θα λάβουν οι δικαιούχοι του μερίσματος θα πάει στην αγορά “κι αυτό είναι σημαντικό”.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές που έρχονται στη χρήση του “πλαστικού χρήματος”, ο κ. Κογιουμτσής εμφανίστηκε θετικός και επισήμανε ότι, σήμερα, τερματικά για χρήση πλαστικού χρήματος (POS) υπάρχουν σε 250.000 σημεία πώλησης, άλλες “200.000 επιχειρήσεις όμως δεν τα έχουν” και θα πρέπει να τα προμηθευτούν στο σύνολό τους. Στο ζήτημα αυτό, ο κ. Κογιουμτσής τόνισε τη σημασία ύπαρξης ενός ακατάσχετου λογαριασμού “για να μπορούν εκεί να πηγαίνουν τα χρήματα από το πλαστικό χρήμα, τις πιστωτικές κάρτες του καταναλωτή”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε