Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που βρέθηκε η νεκρή γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που βρέθηκε η νεκρή γυναίκα

Αποκλεισμένο το σημείο στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς που εμφανίζονται πεπεισμένοι πως έχουν να κάνουν με έγκλημα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο. Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Διερχόμενοι από το σημείο είδαν το πρωί την εικόνα στη θέση του συνοδηγού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το σημείο αποκλείστηκε και τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τις Αρχές σε εγκληματική ενέργεια. Η γυναίκα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι από το οποίο όπως φαίνεται προήλθε ο θάνατός της. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει και ιατροδικαστής που σπεύδει στο σημείο.

Οι αστυνομικοί κρατούν μακριά κάμερες και δημοσιογράφουν. Παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και προσπαθούν καταρχήν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του θύματος. Όταν γίνει αυτό οι αστυνομικοί θα έχουν κάνει ένα κρίσιμο και καθοριστικό βήμα προς την εξιχνίαση. Ο ιατροδικαστής αναμένεται μεταξύ άλλων να προσδιορίσει και την ώρα θανάτου της γυναίκας, στοιχείο που θεωρείται κομβικής σημασίας.

Κάτοικος της περιοχής εμφανίζεται σοκαρισμένος. Όπως λέει βγήκε το πρωί για περπάτημα και όταν επέστρεψε σπίτι του, είδε αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το σημείο: «η περιοχή μας είναι κέντρο παραβατικότητας» λέει μεταξύ άλλων λίγα μόνο μέτρα από τους άντρες της Σήμανσης που συνέχιζαν τη δουλειά τους.

Πιο αναλυτικά, η νεκρή γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, εντοπίστηκε στις 08.10 το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής. Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της φέρεται να αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις