Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι τιμές στην αγορά για όσους ψώνισαν την τελευταία μέρα – Οι εικόνες των Χριστουγέννων

Θεσσαλονίκη: Οι τιμές στην αγορά για όσους ψώνισαν την τελευταία μέρα – Οι εικόνες των Χριστουγέννων

Οι ήχοι στη Θεσσαλονίκη στο πνεύμα της ημέρας. Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και όσοι επέλεξαν να ψωνίσουν την τελευταία στιγμή, βγήκαν όπως φαίνεται κερδισμένοι…

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων από μικρούς και μεγαλύτερους σε ηλικία με το παραδοσιακό τριγωνάκι αλλά και με πιο επαγγελματικό εξοπλισμό ακούστηκαν το πρωί σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Το Καπάνι, όπου στήθηκε ένα τεράστιο γλέντι, αλλά και οι συνοικιακές αγορές σε κάθε πόλη και χωριό πλημμύρισαν από καταναλωτές.

Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν τις αγορές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας σε καλύτερες τιμές. Στο Καπάνι, οι καταναλωτές ενδεικτικά, βρήκαν κατσικάκι και αρνί από 9,99 και 8,90 ευρώ το κιλό. Γαλοπούλα από 7,99, κοτόπουλο από 3,49, μπριζόλα και τηγανιά χοιρινή από 4,99 και 5,49, αντίστοιχα, και μοσχάρι από 9,80 ευρώ το κιλό.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στα καταστήματα για τα δώρα σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας έτσι ανάσα στον εμπορικό κόσμο. Τα καταστήματα παιχνιδιών είχαν την τιμητική τους, αφού γιορτές σημαίνουν παιχνίδι και παιχνίδι σημαίνει χαρά για τα παιδιά.

Χιλιάδες είναι οι κωδικοί παιχνιδιών που έβαλαν στο καλάθι του Άι Βασίλη με προσιτές τιμές για τους καταναλωτές οι 39 αλυσίδες που συμμετέχουν σε αυτό. Καταστήματα και αγορά τροφίμων θα ανοίξουν και πάλι με εορταστικό ωράριο, στις 27 Δεκεμβρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις