Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Όλοι στους δρόμους σαν… να μην υπάρχει lockdown (pics, video)

Θεσσαλονίκη: Όλοι στους δρόμους σαν… να μην υπάρχει lockdown (pics, video)

Εικόνες από άλλες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Αυτοκίνητα διπλοπαρκαρισμένα και αυξημένη κίνηση στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, παρά τον βροχερό καιρό και φυσικά το lockdown.

Ειδικά την περίοδο του πρώτου lockdown στη Θεσσαλονίκη, σκηνές σαν τη σημερινή σπάνιζαν. Οι δρόμοι της πόλης, ακόμα και τις ώρες αιχμής ήταν σχεδόν άδειοι, ενώ διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν υπήρχαν ούτε για “δείγμα”. Στη διάρκεια του δεύτερου lockdown, ωστόσο, η κίνηση δεν φαίνεται να περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό, με τους Θεσσαλονικείς να… βολτάρουν σαν να μην υπάρχουν μέτρα.

Έτσι λοιπόν, στην οδό Πολυτεχνείου, στην προέκταση του πλέον εμπορικού δρόμου της Θεσσαλονίκης, τα αυτοκίνητα… περίσσευαν, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να γνωρίζει το πού πάει όλος αυτός ο κόσμος. Φυσικά θέσεις για παρκάρισμα, δεν υπήρχαν διαθέσιμες πουθενά, όπως κατέγραψε ο φακός του GRTimes.gr.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020), λίγο μετά την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 21:00, έγιναν τουλάχιστον 10 τρακαρίσματα στον Περιφερειακό…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις