Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά είναι στόκος για κάποια μερεμέτια» – Η αμίμητη αντίδραση όταν βρήκαν την κοκαϊνη

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά είναι στόκος για κάποια μερεμέτια» – Η αμίμητη αντίδραση όταν βρήκαν την κοκαϊνη

Δεν έχασε την ψυχραιμία του, ακόμα και όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν. Ακόμα και όταν οι αστυνομικοί έπιασαν την κοκαϊνη που έκρυβε μέσα στο αυτοκίνητό του…

«Έβγαλαν λαβράκι» δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζ σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (05-07-2021) στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, σταμάτησαν ένα όχημα, το οποίο έκριναν ύποπτο, για να το ελέγξουν. Στο όχημα επέβαιναν δύο άντρες αλβανικής υπηκοότητας. Ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ. Μέσα σε αυτό υπήρχαν αρκετά κουτιά με μπογιές τα οποία ο οδηγός και ο συνοδηγός δήλωσαν πως κουβαλούν για την εργασία τους.

Δίπλα στα κουτιά υπήρχε ένα βαζάκι μουστάρδας. Ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς πως εκεί έχει αποθηκευμένο στόκο. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο στόκος ήταν… κοκαΐνη!

Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον οδηγό και τον συνοδηγό για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης (περισσότερα από 100 γραμμάρια), χρηματικό ποσό που είχαν μαζί τους οι συλληφθέντες και το όχημα με το οποίο κινούνταν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις