Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πανύψηλο δέντρο «απειλεί» να καταπλακώσει σπίτι ηλικιωμένης – «Κινδυνεύει η ζωή μου»

Θεσσαλονίκη: Πανύψηλο δέντρο «απειλεί» να καταπλακώσει σπίτι ηλικιωμένης – «Κινδυνεύει η ζωή μου»

Ένα πολύ ψηλό δέντρο έχει σχεδόν… πέσει στο σπίτι μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. «Ζω μέσα στον φόβο», λέει και καταγγέλλει αδιαφορία των αρμοδίων.

Εδώ και μήνες η ηλικιωμένη στην ανατολική Θεσσαλονίκη προσπαθεί να πείσει τους αρμόδιους να κόψουν και να απομακρύνουν το μεγάλο δέντρο που έχει πέσει στη μικρή αυλή της, σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας και το οποίο «γλιστράει» σταδιακά και μπορεί να βρεθεί, όπως λέει η ίδια, μέσα στο σπίτι της, αναφέρει το GRTimes.gr.

Έχει απευθυνθεί μέχρι και στην Εισαγγελία, ωστόσο κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει απομακρύνει. «Κινδυνεύει η ζωή μου και δεν δίνει σημασία κανείς», καταγγέλλει.

Το μεγάλο δέντρο, έχει πέσει προς την αυλή της γυναίκας, κάνοντας και ζημιές, πάνω σε ένα τοιχίο περίφραξης, το οποίο και το συγκρατεί.

Ωστόσο, ειδικά όταν φυσάει, υπάρχει κίνδυνος να «γλιστρήσει» από το τοιχίο και να πέσει προς την ισόγεια κατοικία.

Η κ. Λίτσα που ζει στην περιοχή του Ιπποκρατείου, τονίζει ότι ζει το τελευταίο διάστημα υπό διαρκή φόβο και έχει κλονιστεί η υγεία της.

Για τις εξελίξεις φαίνεται να ενημερώθηκε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και ενδεχομένως να υπάρχουν νεότερα από Δευτέρα (15.11.2021).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις