Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση από αυτοκίνητο και τραυματισμός ανήλικης μαθήτριας σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση από αυτοκίνητο και τραυματισμός ανήλικης μαθήτριας σε τροχαίο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η παράσυρση στη Θεσσαλονίκη, έστειλε την ανήλικη μαθήτρια τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε στο σημείο και μετέφερε ο ίδιος το παιδί στο Ιππποκράτειο…

Σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη τραυματισμένη, μεταφέρθηκε μια ανήλικη μαθήτρια μετά την παράσυρση από αυτοκίνητο. Ο οδηγός του ΙΧ έκανε αυτό που έπρεπε και όφειλε. Σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος και μετέφερε ο ίδιος το τραυματισμένο παιδί στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού της μικρής, που όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, εκτοξεύτηκε στον αέρα και χτύπησε στο κεφάλι.

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην οδό Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας οδηγός παρέσυρε -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- μια μαθήτρια που μεταφέρθηκε από τον ίδιο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Μάλιστα κατά τη σύγκρουση το κοριτσάκι εκτοξεύτηκε στον αέρα και κατά την πτώση της στο πεζοδρόμιο, χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο οδηγός με άμεσα αντανακλαστικά την έβαλε στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε ο ίδιος στα Επείγοντα του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις