Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του – Σάλος από τη σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του – Σάλος από τη σύλληψη

O πατέρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στο αυτόφωρο. Οι καταγγελίες για τα όσα έγιναν στο σπίτι, προκαλούν αίσθηση. Οργισμένοι οι γονείς της 13χρονης…

Για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα μία 13χρονη κατηγορείται 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας της ανήλικης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε ακατάλληλες για ανήλικους ταινίες. 

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.

Η ανήλικη φέρεται την ίδια μέρα να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Ζήτησε και πήρε αναβολή, με το Δικαστήριο να διατηρεί την κράτησή του. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και κάνει λόγο για παρεξήγηση. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις