Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέντε τροχαία με 4 τραυματίες και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Πέντε τροχαία με 4 τραυματίες και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Περιφερειακή Οδό

Κυκλοφοριακό χάος από νωρίς το πρωί στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη. Αιτία τα διαδοχικά τροχαία ατυχήματα με τραυματίες…

Η Περιφερειακή Οδός στη Θεσσαλονίκη έχει μπλοκάρει, με τις προσπάθειες τροχονόμων να είναι αδύνατον να λύσουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργθεί. Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 07:00 και ακολούθησαν άλλα 4 ατυχήματα. Συνολικά 4 άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε νοσοκομεία. Το μποτιλιάρισμα άρχισε να επεκτείνεται, μια ώρα που καθημερινά υπάρχει αυξημένη κίνηση, καθώς εκατοντάδες πολίτες ξεκινούν για τις δουλειές τους.

Τουλάχιστον πέντε τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε περιοχές στη Θεσσαλονίκη με τέσσερα άτομα να τραυματίζονται. Φράκαρε ο Περιφερειακός, με τους οδηγούς να περνούν δύσκολες ώρες στο τιμόνι.

Το πρώτο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 07:00 στον περιφερειακό, στο ύψος του τούνελ στα Κωνσταντινοπολίτικα προς τα δυτικά, με τρία ΙΧ να συγκρούονται και δύο άτομα να τραυματίζονται. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά τους με κακώσεις στον αυχένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στο σημείο και η Τροχαία, καθώς υπάρχει πλέον έντονο μποτιλιάρισμα και ουρά χιλιομέτρων που διαρκώς επεκτείνεται προς τα πίσω.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από το ΤΙΤΑΝ προς Καβάλα με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και ένα άτομο να τραυματίζεται, ενώ άλλα δύο τροχαία έγιναν στο δρόμο του Δερβενίου.

Συγκεκριμένα με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκαν δύο ΙΧ και προς Καβάλα τρία ΙΧ. Σύμφωνα με το thesstoday.gr και στις δύο περιπτώσεις υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Τέλος, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στον Εύοσμο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με δύο οχήματα να συγκρούονται και ένα άτομο να τραυματίζεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις