Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Περίεργος εκκωφαντικός ήχος ξενυχτάει τους κατοίκους – Πού μπορεί να οφείλεται

Θεσσαλονίκη: Περίεργος εκκωφαντικός ήχος ξενυχτάει τους κατοίκους – Πού μπορεί να οφείλεται

Ένας παράξενος ήχος στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, αναστατώνει τις βραδινές ώρες τους ανθρώπους. Πού στρέφονται οι έρευνες.

Δεν σχετίζεται με αγωγό νερού της ΕΥΑΘ ο «περίεργος» και εκκωφαντικός ήχος που αναστατώνει τις βραδινές ώρες τους κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης του δήμου Παύλου – Μελά στη Θεσσαλονίκη.

Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ μετέβη τη νύχτα για έλεγχο στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο ThessToday.gr, μέλη του κλιμακίου της ΕΥΑΘ επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν τον ήχο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, δεν οφείλεται στο δίκτυο νερού ή στη λειτουργία του υδραγωγείου.

Ωστόσο, η εστία του ήχου δεν ήταν εύκολο να προσδιοριστεί και από τον έλεγχό τους προκύπτει ότι έρχεται από την απέναντι πλευρά της περιοχής, δηλαδή το δάσος του Σέιχ Σου.

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα από τον θόρυβο που αφήνει ξάγρυπνους του κατοίκους: 

Θεσσαλονίκη: Οι επόμενες κινήσεις 

Όπως δήλωσε στο ThessToday.gr ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παύλου – Μελά, Ιωσήφ Άκης Αράπογλου, θα απευθυνθούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και θα ζητήσουν βοήθεια από τα αρμόδια τμήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, πριν από περίπου ένα μήνα, από τα μεσάνυχτα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, αντιλήφθηκαν έναν ενοχλητικό ήχο που ακούγεται εντονότερα στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Ακροπόλεως.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις