Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μηχανή αυτοκινήτου σε κάδο σκουπιδιών στην Πολίχνη

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μηχανή αυτοκινήτου σε κάδο σκουπιδιών στην Πολίχνη

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη. Μηχανή αυτοκινήτου βρισκόταν σε κάδο σκουπιδιών, με τις αντιδράσεις να είναι διαδοχικές…

Η μηχανή αυτοκινήτου κατέληξε στα σκουπίδια, με τις εικόνες από την Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη, να κεντρίζουν τα βλέμματα. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, σε περίπτωση που αυτό δεν γινόταν αντιληπτό, η ζημιά στο σκουπιδιάρικο θα ήταν μεγάλη. Η ταυτότητα του ατόμου που δημιούργησε αυτό το σκηνικό δεν έχει γίνει γνωστή. Με τα σενάρια στην περιοχή, να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες μέρες.

Μπροστά σε ένα θέαμα που δεν ταιριάζει και τόσο σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά, στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που ανήρτησε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εθελοντισμού, Σάκης Λαζαρίδης, κάποιος πέταξε μία μηχανή αυτοκινήτου εντός του πράσινου κάδου απέναντι από το στρατόπεδο Καρατάσιου, στην περιοχή της Πολίχνης.

Μάλιστα, το περίεργο είναι πως υπήρχε και μία… τσιμεντένια βάση. «Σε περίπτωση που δεν γινόταν αντιληπτό από πολίτη και δεν ενημέρωνε τον δήμο, το απορριμματοφόρο θα πάθαινε μεγάλη ζημιά ενώ θα σήκωνε τον κάδο. Πρόκειται για μία τραγική κίνηση που δεν πρέπει να επαναληφθεί, το όχημα θα καταστρεφόταν», σχολίασε ο Σάκης Λαζαρίδης.

Η μηχανή απομακρύνθηκε από τον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους της καθαριότητας. Με κατοίκους της περιοχής να κοιτούν έκπληκτοι και να προσπαθούν να μάθουν, όλα όσα είχαν προηγηθεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις