Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο της αστυνομίας – Δωρίζονται τα όργανά του

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο της αστυνομίας – Δωρίζονται τα όργανά του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ποδηλάτης στη Θεσσαλονίκη. Ο ανήλικος αναβάτης, που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ στις 22 Σεπτεμβρίου, άφησε οκτώ ημέρες μετά την τελευταία του πνοή.

Ο 16χρονος ποδηλάτης επί οκτώ ημέρες βρισκόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Οι γονείς του ανήλικου, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του, σημειώνει το GRTimes.gr.

O 16χρονος παρασύρθηκε την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, από υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, ενώ έκανε ποδήλατο στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο ένας 13χρονος, στο Πανόραμα και μία 15χρονη στη Σταυρούπολη, με τον 13χρονο να είναι καλά πλέον στην υγεία του μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» και στη συνέχεια σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις