Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Πήγα για δουλειά και κατέληξα στο χειρουργείο» – Βουτιά σε βάθος 2 μέτρων

Θεσσαλονίκη: «Πήγα για δουλειά και κατέληξα στο χειρουργείο» – Βουτιά σε βάθος 2 μέτρων

Συμβασιούχος υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης ήταν ο άνθρωπος που τραυματίστηκε σοβαρά. Εν ώρα εργασίας, έπεσε σε τρύπα βάθους περίπου δύο μέτρων.

Ο Βασίλης Τζιώλας βρέθηκε εκεί για να απομακρύνει ογκώδη αντικείμενα από πεζοδρόμιο της οδού Φιλώτα στην Άνω Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης. Δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως οτι το έδαφος κάτω από το πεζοδρόμιο είναι κούφιο και πατώντας επάνω στις πλάκες του πεζοδρομίου, αυτές υποχώρησαν και ο ίδιος έπεσε μέσα στην τρύπα που δημιουργήθηκε.

Στο σημείο φαίνεται πως παλιότερα υπήρχε βόθρος.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Λίγη ώρα πριν μπει στο χειρουργείο ο υπάλληλος του Δήμου Παύλου Μελά, περιγράφει στο newsit.gr την περιπέτεια του: «Πονάω πολύ. Είμαι στο νοσοκομείο και σήμερα (08.04.2022) θα κάνω επέμβαση γιατί χτύπησα σοβαρά στο ισχίο μου. Εγώ χθες (07.04.2022) το πρωί πήγα να κάνω τη δουλειά μου όπως κάθε μέρα. Μας κάλεσαν για να συλλέξουμε ογκώδη αντικείμενα. Είδα την τρύπα αλλά δεν ήξερα πως γενικά ήταν κούφιο το σημείο. Έπεσα μέσα χωρίς καν να το καταλάβω», λέει ο Βασίλης Τζιώλας και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Το βάθος ήταν σχεδόν δύο μέτρα. Μέσα είχε και διάφορους σωλήνες και χτύπησα και άλλα μέρη του σώματος του εκτός από το ισχίο αλλά μόνο σε αυτό το σημείο θα χρειαστώ επέμβαση. Πονάω πραγματικά πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εγώ είμαι υπάλληλος στην καθαριότητα με σύμβαση ορισμένου χρόνου, η οποία λήγει τον επόμενο μήνα και δεν ξέρω τι θα κάνω».

Το Τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του Δήμου Παύλου Μελά, μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε, προχωρούν στη διερεύνηση της αιτίας που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις